De tuin wordt grotendeels vanaf de 1e verdieping beleefd, waar de leefruimte & keuken zich bevinden. De grote raampartijen zorgen er bij binnenkomst voor dat de tuin niet over het hoofd wordt gezien. In het verlengde van de keuken ligt een ruim terras dat eveneens een fijn zicht op de tuin biedt. De slaapkamer bevindt zich op het gelijkvloers en geeft via een schuifraam rechtstreeks uit in de tuin.

concept | carré haute nature
carré : het raster vormt de basis van ons ontwerp. De vierkanten worden gevuld met planten, bomen, verharding,.. er ontstaat een lijnenspel doorheen de tuin.
haute : het bestaande hoogteverschil wordt op een doordachte manier opgevangen. Het ‘hoogtepunt’ v•d tuin bevindt zich op verschillende plaatsen.
nature : we creëren een groene oase die tevens dienst doet als verbindend element tussen de 1e verdieping en het gelijkvloers. De tuin is de ‘missing link’ en verbindt het huis.